Visa #PodržimoLokalno inicijativa


#WhereYouShopMatters: podrška iz srca za male biznise

U okviru globalne inicijative #WhereYouShopMatters, kompanija Visa pripremila je platformu za podršku vlasnicima malih biznisa i onima koji tek ulaze u preduzetničke vode. Iz tog razloga će se putem platforme pokrenuti niz projekata sa ciljem da se pruži bilo finansijska, edukativna ili marketinška podrška malim i srednjim preduzećima, kao i da se omogući povezivanje velikog broja partnera i lokalnih preduzetnika.

Na ovoj plaftormi mogu se pronaći i brojni saveti za pokretanje, vođenje i razvoj malog biznisa, kao i pristup partnerima kompanije Visa koji su tu da pruže odgovarajuće usluge i stručnu pomoć. Ovi partneri omogućavaju i posebne pogodnosti, ali i popuste koje korisnici Visa Business i Visa Business Platinum kartica mogu realizovati.

Više detalja o svemu ovome možete pronaći na sajtu kompanije Visa rs.visa.com.

Pored podrške za postojeće i buduće vlasnike malih biznisa, kompanija Visa pripremila je i poseban projekat zajedno sa Exitom koji će korisnicima Visa kartica omogućiti da ostvare niz popusta i pogodnosti kupovinom kod odabranih malih biznisa partnera Exita, a tim malim biznisima će, osim novih potrošača, omogućiti dodatnu marketinšku vidljivost i podršku.

Cilj ovih aktivnosti je da se ohrabri podrška lokalnim biznisima i na taj način uveća dobrobit za zajednicu u kojoj živimo. Sada je više nego ikada važno gde kupujemo, jer kupovina za male biznise predstavlja podršku iz srca. #whereyoushopmatters