Loft Coffee and Food Bar

5403 km

2 Njegoševa NS

Odvedi me

Sve je počelo sa idejom da se otvori mesto po meri mladih - ušuškano, a opet vrlo savremeno. Odatle i naziv Loft, što bi moglo da se prevede kao potkrovlje ili stan u potkrovlju. Baš takav je enterijer Lofta, toplo mesto u kom dominira drvo kao prirodni materijal, sa velikim portalima, dvokrilnim drvenim vratima, mnogo cveća, kuhinjom na galeriji i specifičnom rasvetom u vidu sijalica različitih oblika.

Pored lokala u Njegoševoj ulici, Loft se nalazi na još tri lokacije u gradu - Stražilovska ulica, Bulevar Oslobođenja (TC Promenada) i Futoški put 93b. Prvi Loft otvoren je 2015. godine u Stražilovskoj ulici, gde su, s obzirom na neposrednu blizinu Univerziteta, najčeści gosti studenti. Sva četiri lokalna ambijentalno i stilski su slični, ali ipak svaki nosi jedinstvenu energiju i ima svoju ciljnu grupu.

Celokupan tim čine mladi ljudi koji znanjem, energijom i trudom, svaki dan dočekaju veliki beoj gostiju, upoznajući ih sa specifičnim kafama, kraft pivima, vinima ili hranom.

Loft ima i svoju aplikaciju putem koje je moguće sakuplljati bodove i osvojiti raznolike poklone iz Gift Shop programa!


Loft svim korisnicima Visa platnih kartica nudi 10 odsto popusta na Specijal Premium kafe u njihovim lokalima uz pokazivanje EXIT VISA sajta na svom telefonu.

Lokacije na kojima se ostvaruju popusti:

1. Njegoseva 2, Novi Sad
2. Futoski put 93b, Novi Sad
3. Bulevar oslobođenja 119, TC Promenada, Novi Sad   Facebook


   Instagram