O projektu "Velika bina za male biznise"

"Velika bina za male biznise" naziv je zajedničke kampanje dva velika brenda! EXIT i Visa, pod sloganom "Prisloni, uštedi i podrži" pokrenuli su zajedničku kampanju sa ciljem pružanja podrške malim preduzećima koja su izuzetno pogođena pandemijom korona virusa.

Jedna od glavnih ideja ove kampanje jeste da se zahvaljujući podršci dva velika brenda ostvare benefiti na obe strane: kako za vlasnike malih preduzeća, tako i za kupce koji odluče da ove biznise podrže. Promocijom malih preduzeća koju EXIT i Visa preuzimaju na sebe, potražnja njihovih proizvoda postaće vidljivija, dok se svim kupcima koji požele da učestvuju u pružanju podrške, obračunavaju popusti za kupovinu, ukoliko se budu služili beskontaktnim plaćanjem Visa karticama.

Kao partneri na ovom projektu, mogu da se priključe isključivo oni biznisi kod kojih postoji mogućnost plaćanja Visa karticom, u fizičkoj ili online formi. Biznisi koji žele da budu partneri, takođe moraju biti i registrovani, a jedina njihova obaveza jeste da ukoliko odluče da budu deo Velike bine za male biznise, korisnicima Visa platnih kartica obezbede popust.

Ispod se nalazi kompletan spisak malih preduzetnika, dok svi oni koji žele da se priključe akciji, mogu to uraditi putem kontakt-forme na sajtu.

Ugostiteljstvo
Housewife Detox
Zenit Bar
Loft Coffee & Food Bar
Fabrika Kiflica
Klopa i piće

Dečiji program
Thema
Secret Tiny World
Big Brain Toys
Begabungo

Odeća, obuća i modni dodaci
Lagami
Ivica i Majica
Manor Underwear
Polender

Sve za dom
Vreme je novac
Magic Pillow
Tepisi i podovi Iva

Lepota i nega
Ipseity
Brk 1930

Originalni pokloni
Cvećara "Pokloni me"
Hedonist

Izdavaštvo
Zenit knjižara
Dereta

Zabava
Amplituda
Portal Gaming World

Putovanja
Turistička agencija Barcino Tours

Fitnes
Top Form

Od malog do velikog biznisa
Proteini.si