O projektu "Velika bina za male biznise"

"Velika bina za male biznise" naziv je zajedničke kampanje dva velika brenda! EXIT i Visa, pod sloganom "Prisloni, uštedi i podrži" pokrenuli su zajedničku kampanju sa ciljem pružanja podrške malim preduzećima koja su izuzetno pogođena pandemijom korona virusa.

Jedna od glavnih ideja ove kampanje jeste da se zahvaljujući podršci dva velika brenda ostvare benefiti na obe strane: kako za vlasnike malih preduzeća, tako i za kupce koji odluče da ove biznise podrže. Promocijom malih preduzeća koju EXIT i Visa preuzimaju na sebe, potražnja njihovih proizvoda postaće vidljivija, dok se svim kupcima koji požele da učestvuju u pružanju podrške, obračunavaju popusti za kupovinu, ukoliko se budu služili beskontaktnim plaćanjem Visa karticama.

Kao partneri na ovom projektu, mogu da se priključe isključivo oni biznisi kod kojih postoji mogućnost plaćanja Visa karticom, u fizičkoj ili online formi. Biznisi koji žele da budu partneri, takođe moraju biti i registrovani, a jedina njihova obaveza jeste da ukoliko odluče da budu deo Velike bine za male biznise, korisnicima Visa platnih kartica obezbede popust.

Ispod se nalazi kompletan spisak malih preduzetnika, dok svi oni koji žele da se priključe akciji, mogu to uraditi putem kontakt-forme na sajtu.

Ugostiteljstvo

Zenit Bar
Loft Coffee & Food Bar
Fabrika Kiflica
Pizza Pomodoro

Hrana i piće

Belgrade Urban Distillery

Fitnes

FitPass
Top Form

Putovanja

JAT Apartmani Kopaonik
Turistička agencija Barcino Tours

Odeća, obuća i modni dodaci

MojKrojač
Lagami
Ivica i Majica
Manor Underwear

Lepota i nega

Ipseity
Brk 1930

Ekskluzivni pokloni

Rakia Bar Gift Shop
Hedonist

Izdavaštvo

Zenit knjižara
Dereta

Dečiji program

Thema
Secret Tiny World
Big Brain Toys

Sve za kuću

Vreme je novac
Magic Pillow
Tepisi i podovi Iva

Zabava

Amplituda
Portal Gaming World

Od malog do velikog biznisa

Proteini.si
Converse
The Body Shop
Lindex