Ipseity

8 Gundulićeva NS

Odvedi me

online prodaja

Ipseity Perfumes d.o.o. je prvi srpski i regionalni brend, proizvođač nekomercijalnih, rodno-neutralnih i tzv. niche parfema. U Ipseity Perfumes asortimanu nalaze se koncentrovane parfemske esencije vrhunskog kvaliteta, sa misijom podizanja svesti o jedinstvenim talentima (ipseity-ima). Svako poseduje svoj Ipseity, a parfemi koji svojim kvalitetom, visokom koncentracijom i dizajnom pomažu da mirišemo drugačije i osećamo se sjajno, podstiču nas još i da se zapitamo i prisetimo po čemu smo mi to zaista drugačiji i posebni i koji su to naši talenti koje možemo da ponudimo svetu.

Ipseity Perfumes pored visoko kvalitetnih i koncentrovanih parfema u asortimanu ima i parfemske proizvode poput potpuno uljanih parfema, opcije refila, ali i proizvode kojima direktno promoviše i pomaže žensko preduzetništvo i male biznise iz Srbije.  Svakom kupovinom Ipseity Perfumes proizvoda donirate azilu za životinje. Usudite se da isprobate Ipseity parfeme.


Za sve korisnike Visa platne kartice, prilikom online kupovine obezbeđen je popust u visini od 20 odsto, uz korišćenje koda EXITVISA20%.


   Facebook


   Instagram